På Bussen


Sitter på bussen med mina nya fina skor. Jag är i stora drag på väg till Sundsvall där min pojkväns mamma bor, men först blir det till att möta upp honom själv i egen hög person - därav bussåkandt. Och nej. Jag hade glidt viktigt att säga. ville bara showa off med mina fotvärmare.

"Nya" Hårfärgen, Btw

Slänge upp en "egobild" för ett tag sen, med infot om att jag inte längre har den hårfärgen - sååå varför inte visa en mer uppdaterad bild? Innan jag byter hårfärg igen..


Jag kan förresten stolt nämna att denna bild (obeskuren) preciiis har nått över 3'000 notes på min tumblr!! Jag är så stooolt :D Vill reblogga varenda kommentar jag fått, thankz! ..omg låter som att jag skryter men jag är bara så glaaaad!

Wuhoo, på Väg Hem Till Mig:

Från drömskor för 1700 spänn, till PÅ VÄG HEM TILL MIG FÖR 860 SVENSKA RIKSDALER! Fyfan va jag är braa! Klicka på bilden om ni vill komma till skorna i butik. :)

Jag hade sån tur! I söndags när jag spanade på dom som mest, så kostade dom ca 1100 Kr. Måndagen, när det var dags att beställa, kostade dom 960. Lite googlande senare fanns det en rabatt på 100 spänn okså, master of google, thankyouverymuch! Det lönar sig (med tusen spänn) att vara nörd!