Ensam "hemma"

Är ensam hemma hos Kevin, lyssnar på supermysig hipstermusik och grovstädar, dricker te, tittar på Adventure Time.. Osvosv.. Men jag ska inte ljuga, det är sjukt ensamt när man tänker till. Så jag låter bli. Och längtar tills jag blir väckt av en kall kropp intill mig i sängen. HOHOHOHOHO när man talar om trollen, Kevin ringde nyss, han kommer hem 00:20. Det kan jag nog stå ut med.
 
BAI BAI, nu ska jag dricka mer te och titta på mer Adventure Time.

Dumångest

Ingen är fan dummare än jag. Med nästan 9'000 spänn på kontot och inga fasta utgifter såsom hyra eller räkningar, så har jag ångest för att köpa ett par surfar boots/uggs-style skor till hösten. Jag är dum i hela jävla huvudet.
 
Fast ah, grejen är den, att jag behöver lägga undan typ 6'000 spänn för en telefonjävel, vilket känns otroligt värdelöst.. Fatta allt jag hade kunnat köpa för dom pengarna? Men telefon är väldigt prioriterat, för utan den är jag körd. Och billigare verkar ju paja hela jävla tiden.. ÅÅÅNGEEEEST! Känner verkligen inte för att slänga 6'000 på en telefonjävel men jag tänker inte köpa något billigt fanskap heller.. Fancpskit..
 


Mascara, ID, foto A

Jag kan inte minnas att jag någonsin har haft den s.k. "måndagsångesten", inte på riktigt i alla fall. I högstadiet möjligen. Men inte på dom senaste två åren alltså, men nu har jag fotografisk bild A på förmiddagen varje måndag, och även om det är en kort dag (slutar 11.15) så är jag mer eller mindre ensam från min klass där. Vi får lära oss saker som känns overkill, typ "hur man laddar batterierna och raderar bilder"... Eh.. Gosh.. Vad svårt? Och det känns allmänt pissigt att vara tvungen att stå ut ännu en dag innan man får träffa klassen igen och kunna "catch up" (usch vad töntig jag är, men det fanns inget bra svenskt "ord" för det).
 

Beslöt mig för att köpa en ny mascara, en smoothie och bege mig till polisstationen för att hämta mitt nya leg. Jääävlaarrrr vad fult det blev. MEN MEN, vi är väl vana allihopa?