Angående Burlesk..

Jag satt och kikade igenom diverse bloggar och hittade det här inlägget hos Dessie. Jag är vanligen inte någon som sitter och klagar men det här blev jag riktigt upprörd av .. För att förtydliga det lite så är det en video med diverse masker, strumpbandshållare under jeansshorts, korsetter och typ.. Ja.. Det var väl allt? Tjejer som dansar.. Ah. Jag har ju absolut ingenting emot själva grejen, men att kalla en "porrig fest" för burlesk slår mig hårt över ansiktet. NAIN NAIN NAIN! Det är fel. Var tvungen att whina lite i en kommentar.

Gjort Igår > Karatefylla > Sova > Imorgon

Nuu är det reklampaaaus! Passar på att blogga lite mer då, haha. Har varit hos Angelica och sovit (igår > idag), bakade scones och drack chokladkaffe till frukost. Kom hem, beställde lite bh:ar, och nu sitter jag här och tittar på Karatefylla.


För i övrigt ett riktigt bra program. Hoppas nya säsongen är lika bra som första! ;)

Nä men, har inget intressant att säga egentligen. Vill bara skriva. Hm, what to say? Imorgon kanske jag drar till Kevin, ska i alla fall dit den 29e och pussas på våran 6-månadersdag. Nä, nu är jag nog färdig med astråkiga inlägg för idag. God natt typ.