Jag Skall Aldrig Mera Döma..

SÅÅÅ, hur många gånger har jag inte förbannat mig över när någon berättar att dom har köpt bebiskläder lååångt innan dom ens har pojkvän, jobb, eller planer på att faktiskt skaffa en avkomma. Men.. Okej.. Nu ska jag fan aldrig mer döma någon för detta.. För när jag ser på dom här kläderna.. Så känner jag det där behovet.. Omg det här är inte sant! Det är sånt här som får mig att vilja störtböla när min kar säger att han absolut inte vill ha barn tror jag. Livet är hårt. Varför är inte barnkläder bara fula helt enkelt?

Kommentarer:

1 Mikaela:

skriven

sv; Haha, gud ja! Hon är riktigt jäkla snygg den kvinnan :)Ja gör det :) dollarstore har ju också massa fina saker för småpengar :)

2 Emma:

skriven

Oh my. Och vart finns dessa!!? :D

3 Sofia:

skriven

Jag håller helt och hållet med dig, blir så irriterad när jag tänker på hur folk kan bete sig, man undrar vart allt vett har tagit vägen..

Nej asså det blir säkert ett jäkla meck om man ska få fram vem han är eftersom ingen har någon aning om vem han var.Ja men jag har hittat massa kopior på dom klänningarna också, bl.a. på tradera ploppar dom upp titt som tätt och säljs för skit och ingenting tycker jag, och sen säljs det ju en del såna klänningar på lite större bilträffar som inte heller kostar en hel förmögenhet.Men gud vilka söta barnkläder, vart har du hittat dom? :)

Kommentera här: