Bröllopsfest; uppdrag klänning

Den 30e Augusti gifter sig min mor i frid och fröjd och dagen därpå är det bröllopsfest. Dagen i all ära har jag bestämt mig (efter att mamma släppte på sin tidigare så strikta dresscode om jordnära färger) för att köra på en klänning som passar mig, och jag kan använda till vardags, men självklart pimpa upp den lite med små detaljer som gör att den passar in. Frågan är bara, Raspberry pink eller Royal blue?

Jag var inne på Raspberry pink (vänster) först, men jag trodde den var mer åt det röda hållet, när jag insåg att den var i en rosa kulör så blev det genast ett svårare beslut..

Morgonrock

Hade ju inte tackat nej till den här skönheten. Det känns slösigt att köpa den (bara runt €25 dock, om jag inte minns fel), för den fyller inte några egentliga funktioner. Men den är ju helt otroligt vacker, och man skulle säkerligen se störtvacker ut i den + några fräsiga underkläder.. Hm..

Pärlor

Man kanske skulle införskaffa ett pärlhalsband? Plastic fantastic eller dylikt, jag bryr mig inte speciellt mycket. Alls faktiskt. Men jag har fått lite sug den senaste tiden. Det borde piffa upp vardagen. Eller så känner man sig bara som Marge Simpson dygnet runt, jag vet inte. Det här halsbandet kommer i alla fall ifrån den Holländska hemsidan Hotrod Hussy.