Superdupertips

Att lägga sin telefon (iPhone i detta fallet, beror troligen på vart högtalarna är placerade) ska förstärka ljudet, som högtalare. Värt att testa!
Det är andra tipset är DEFINITIVT något jag ska fixa direkt när jag har flyttat och har ett eget badrum, eller eventuellt någon annanstans i huset, att sätta upp en magnetremsa där man sätter upp hårnålar och diverse annat som man lätt tappar bort annars, eller ligger och skräpar någonstans i huset.
 
Klicka på bilderna för att komma till tipsarna!

Fantiserar

Jag vill ha en lägenhet. En lagom stor lägenhet. Med doftljus i. Badrummet ska ha badkar och sängen ska vara stor. I sängen ska Kevin ligga. Och en eller två hundar.

Vi ska ha så mycket filmer. Allt ifrån Adventure Time (tv-serie, but still) till Frankensteins Monster. Soffan ska vara så mysig och det kommer finnas drösar med tv-spel. Inte för att jag spelar. Men Kevin gör.

I hallen ska det synas att vi bor där. Koppel. Skor. Jackor. Leopardmönster och svart. Lite rött.

Köket ska vara ljust och röd/svart. Och jag skulle ha lagt mig bredvid Kevin, kramat om honom och somnat.

Men det är ett tag kvar tills allt blir så bra.

Hearts & Roses

Hittade den här drömklänningen från Hearts & Roses.. Holyshit. Lite över 250 spänn? Totally worth it.. Ska hålla ett öga på denna tills jag har fått dosa till kortet samt har pengar på det, höhö.. ;)