Skönhetsmått

Av ren nyfikenhet, efter att ha snubblat över en bild där Marilyn Monroes mått och vikt listades, så ville jag ta reda på hur stort det var och hur stort jag själv hade. Jag har på något vis precis klivit in i en äcklg medvetenhet om min egna vikt osvosv. Men efter ett par spillda tårar under de senaste månaderna så är det hela mycket lättare att smälta nu.

Jag insåg att jag ligger på ungefärligt samma vikt som Marilyn Monroe svävade kring och jag ligger bara några kilon över vad Bettie Page gjorde. Jag tänker inte hetsa för några kilon, det är fan någonting jag aldrig hade trott? Dom här två kvinnorna är några utav de vackraste jag någonsin vetat om. De har alltid inspirerat mig.


Förresten var båda lika långa? Det visste jag inte. Ca 165 cm, den perfekta länden! Haha!

Kommentarer:

1 baka (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ *:・゚✧*:

skriven

bleeeh jag vet precis vad du menar!

on top of that har jag börjat störa mig sjukt mycket på min längd också, 155cm.. liksom jag ser alltid ut som ett barn, vilka kläder jag än har, hur jag än ser ut, kommer jag alltid att klassas som ett barn. man ba lycka till med att hitta en bf???? </3svar: jag använde inte lösfransar på den bilden iaf :D haha men brukar ha det ibland :)kramar <3

Kommentera här: