Scooby-Doo, where are you?!

Scooby-Doo är den serie som har lyckats behålla sitt orginalstuk genom tiderna bäst av alla serier jag känner till, det är fortfarande samma brott, samma karaktärer, dom lyckas alltid bra med att hitta nya passande röster, årtiondet håller i sig och färgerna på affischer osv är fortfarande i samma nyanser.
 
Dom har till och med lyckats med att skapa karaktärerna helt otroligt lika från tecknade/animerade till riktiga skådespelare! Titta på kläderna, deras ansikten, hårfärger och till och med skor?
 
 
Summary in english: Scooby-Doo really is the tv-show that did the best on staying the same as original, of all the shows I know! The same crimes, same characters, and the voices are always perfect. The decade stays the same and even the shades of colors on posters and such!
 
They even made the perfet characters from cartoon to real acters! Look at the clothing, their faces, haircolor and even their shoes?

Fotografer sökes?

Snubblade över en grej om att Missretro.se ska slänga ut en annons i Min Boudoir och behöver modell, fotograf, stylist och redigerare till reklambilden. Stylist kan man alltid vara själv, och att retushera brukar fotografer ha koll på, om inte annat så kan ju jag alltid pilla lite själv. 
 
I alla fall, det var så sjuukt länge sen jag stod framför kameran på riktigt nu, och det var kul om jag minns rätt haha, jag har tänkt ta tag i det under en längre tid men har aldrig sparkat mig själv i arslet och fått det gjort. Men nu jävlar ska jag kasta ut en lina och se om jag får napp, då har jag försökt i alla fall?
 
Så jag tänkte kolla med er här, om det finns någon "professionell (ev. semi) fotograf", som dom själva beskriver det, i Stockholmsområdet, som tycker att det låter skojigt? 
"Belöningen" för fotografen är namn/hemsida i fotnoten i annonsen, som då visas i en tidning som säljs på bl.a. Pressbyrån, och är man då inriktad på pinupfoto eller liknande så känns det som heeelt rätt marknad, då Min Boudoir växer som.. Herregud jag kan väl inte kalla det för ogräs? Hahaha! Dessutom är det okej att använda som portfoliebilder. :)