Fotografer sökes?

Snubblade över en grej om att Missretro.se ska slänga ut en annons i Min Boudoir och behöver modell, fotograf, stylist och redigerare till reklambilden. Stylist kan man alltid vara själv, och att retushera brukar fotografer ha koll på, om inte annat så kan ju jag alltid pilla lite själv. 
 
I alla fall, det var så sjuukt länge sen jag stod framför kameran på riktigt nu, och det var kul om jag minns rätt haha, jag har tänkt ta tag i det under en längre tid men har aldrig sparkat mig själv i arslet och fått det gjort. Men nu jävlar ska jag kasta ut en lina och se om jag får napp, då har jag försökt i alla fall?
 
Så jag tänkte kolla med er här, om det finns någon "professionell (ev. semi) fotograf", som dom själva beskriver det, i Stockholmsområdet, som tycker att det låter skojigt? 
"Belöningen" för fotografen är namn/hemsida i fotnoten i annonsen, som då visas i en tidning som säljs på bl.a. Pressbyrån, och är man då inriktad på pinupfoto eller liknande så känns det som heeelt rätt marknad, då Min Boudoir växer som.. Herregud jag kan väl inte kalla det för ogräs? Hahaha! Dessutom är det okej att använda som portfoliebilder. :)

Kommentarer:

1 Sara:

skriven

Låter ju jättekul, häftigt om det skulle gå vägen :)

2 Emilia:

skriven

Cool blogg! :)

Svar: Tack! :)
Betty Bones

3 SSOFIAS:

skriven

Idag var vädret bra iallafall, vi får hoppas på det bästa helt enkelt ! Inget NYC-väder iallafall :D

Ooomg, det lät ju skitjobbigt!! Det är ju ändå studentskivan, det är ju ändå VÄRT att lägga pengar på?! Och satsa lite, herregud!

4 Ronja:

skriven

bor jue tyvärr lite långt bort, annars hade jag varit intresserad :)

Kommentera här: