Bloggdesign

Jobbar på en bloggdesign (inte åt mig själv, ni får stå ut lite till) och har upptäckt så sjuukt irriterande saker. Det "nya" redigeringsläget scrollar upp mig automatiskt DIREKT när jag scrollar ner. Det GÅR inte att stoppa. Dock kan jag använda gamla läget.
 
MEN sak nummer två, är att PUBLICERA har blivit FÖRHANDSGRANSKA och tvärt om. Alltså för att spara så måste jag trycka på förhandsgranska. För att se vad just har gjort så måste jag klicka på publicera.. Eh..?

Kommentarer:

1 Mikaela:

skriven

Det lät konstigt! Haha

sv; Precis :) supermysig ju!

Kommentera här: