Mobilskal

Jag har sedan ett bra tag tillbaka bestämt mig för att skaffa en ny telefon. En iPhone. Sparade pengar från sommarjobbet och beslöt mig för att vänta på femman (av två anledningar: om jag skulle känna att femman är mer värd så är det ju bara att köpa den - och om inte så är fyran billigare då). Nu sitter jag här och väger på alternativen och bestämde mig för att kolla om det ens finns några skal till iPhone 5 ännu, jag menar, jag skulle sumpa den totalt om jag inte hade ett skal? Jag blev positivt överraskad..
Det här är en "plånbokskombination", något jag är extremt sugen på MEN FAN INTE FÅR SKAFFA, det är aldrig bra för dina bankomatkort, busskort osvosv att ligga ens i samma ficka som din mobiltelefon. Dom kan avmagnitiseras, om ingenting har förändrats under åren. Vilket jag inte har hört någonting om i alla fall. Hittade i alla fall den här.
 
Olyckligtvis är detta dock 4/4S-skal.. Fan, det är precis något sånt jag hade velat ha egentligen.. Harry Potter-skaaal! :(((( Hittade här.

Kommentarer:

1 Mikaela:

skriven

Jag har en 4s och är jättenöjd med den :)

sv; Haha, det haar jag redan förstått. Jo, har haft lugg förr så vet hur dom klipper och så :) Men problemet är att jag har så pass tunna hårstrån att det förmodligen kommer att se dumt ut. För förut när jag hade lugg så blev det bara fult eftersom att luggen hela tiden bara "delade" på sig. Såg förjävligt ut :p

2 SSOFIAS:

skriven

Vilka tuffa!

Kommentera här: