Border print

Någonting jag har fallit pladask för den senaste tiden, och som verkar vara "mode i retrovärlden" just nu (om det nu inte är för ologiskt att säga så) - border print! Jag har lite svårt att förklara vad ett sådant tryck innebär, men ni kan ju kika på bilderna jag bifogar så kanske ni förstår begreppet. I alla fall, fick idag reda på att det kallas just border print, och det kommer underlätta såå mycket för mig i mina sökningar på ebay, etsy, etc haha!
 
1. Yellow border printed dress - 2. Flower border printed pug-dress
 
Something I've really fallen for latley, and also something that seems to be pretty "fashionable i the retroworld" (if that makes any sense) - border print! It's a bit hard trying to explain what that kind of print really is, so I'll just show you some pictures instead. I realized today that it's called border print, and that's going to make it a lot easier for my searches on ebay, etsy etc..

Tea on the go

Slänger upp en halvkass bild på min temugg som jag köpte på Primark (FÖR FUCKING TRE EURO, kan inte släppa det!), kanske kommer någon bättre bild senare, när det andra ändå ska fotograferas, fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag ha glömt "löftet" det här redan imorgon..
 

Primark

Nämnde jag att jag shoppade loss på Primark i Berlin? Jovars, för det gjorde jag, var där två dagar, hehehe, sammanlagt spenderade jag.. 2½ timme på plats. Får slänga ut bilder på vad jag köpte senare, nu är det typ utspritt över halva sveariket känner jag. Eller ja. I köket. Men, whatever.
 
Shoppade för 52€, fick dööömycket för pengarna. Andra dagen var det bara till att byta väskan jag köpte och köpa en to-go-travel-mug för 3€.
 
Testade även på frozen yoghurt i gallerian där Primark låg. Jag är frälst. Det var så förbannat jävla gott!!