Don't touch my shamrock!

När jag vaknar på morgonen så brukar jag slösurfa lite, inte annorlunda från andra dagar så gjorde jag det imorse också. Låg och läste om drömtydning (eftersom att jag har haft många konstiga mardrömmar på sistone), av en slump så snubblade jag därmed också på "dagens horoskop" och bestämde mig för att what the hell, jag tar och läser mitt horoskop:
 
"Försök att göra nånting annorlunda i dag. Det känns
inget kul att trampa i samma gamla hjulspår."
 
När jag gick upp så valde jag att istället för att slöa vid datorn eller på sin höjd sitta på trappen så skulle jag sätta mig på gräsmattan, i en avlägsen hörna, och dricka mitt te. Så jag satte mig i skräddarställning där ute och petade omkring i gräset och tänkte att det vore kul att för en gångs skull hitta en fyrklöver. "Om jag skulle hitta en fyrklöver så skulle jag rama in den och.. Åh vilket stort klöver. Att hitta en fyrklöver i den storleken hade ju varit helt perfekt..", efter att ha petat lite på den så insåg jag att det banne mig var ett fyrklöver, och ingenting annat!
 
 
Stolt som jag var så la jag ut den på facebook och skrev någt skojigt om att jag borde söka massor med jobb idag eftersom att jag verkar ha turen på min sida - helt plötsligt har jag erbjudande om att komma över till ett 7eleven och kika på om det skulle gå för sig att jobba varannan helg där ute, det vore ju.. Alltså.. Superduper! Tror den där fyrklövern gjorde sitt jobb i alla fall! :D

Bråkig bloggdesign

Jag lyckades inte riktigt få ordning på bredden i bloggen, så alla bilder är för tillfället för breda.. Eh.. Vilket suger. Jag ska ta tag i det senare, men just nu har jag såå ont i huvudet att jag kan inte fokusera på sånt fix.. Damn. Mitt huvud kommer explodera snart.. Shit..

Dags för designbyte (äntligen), tiki 1.0

Nu har jag gått för länge med den här mörka, nästan gothiska designen. Storm in your teacup, gud vet vilken version dock, har pillat lite med den sedan start. Men i alla fall, nu är det dags för lite miljöombyte kan man säga, slår om till ett tiki-inspirerat tema, som är lite ljusare, förhoppningsvis lite mysigare till hösten, färgerna går ju trots allt genom i brunt och beige. Välkommen Tiki 1.0, säger jag då. Tryck på F5 om designen ser lika mörk och spooky ut fortfarande!
 
"Storm in your teacup" - före
"Tiki 1.0" - efter
 

Ska fixa lite med några detaljer bara, skjuta inläggen lite mer åt vänster och se till att det inte är typ 500 px mellanrum mellan dom första inläggen, haha!