Don't touch my shamrock!

När jag vaknar på morgonen så brukar jag slösurfa lite, inte annorlunda från andra dagar så gjorde jag det imorse också. Låg och läste om drömtydning (eftersom att jag har haft många konstiga mardrömmar på sistone), av en slump så snubblade jag därmed också på "dagens horoskop" och bestämde mig för att what the hell, jag tar och läser mitt horoskop:
 
"Försök att göra nånting annorlunda i dag. Det känns
inget kul att trampa i samma gamla hjulspår."
 
När jag gick upp så valde jag att istället för att slöa vid datorn eller på sin höjd sitta på trappen så skulle jag sätta mig på gräsmattan, i en avlägsen hörna, och dricka mitt te. Så jag satte mig i skräddarställning där ute och petade omkring i gräset och tänkte att det vore kul att för en gångs skull hitta en fyrklöver. "Om jag skulle hitta en fyrklöver så skulle jag rama in den och.. Åh vilket stort klöver. Att hitta en fyrklöver i den storleken hade ju varit helt perfekt..", efter att ha petat lite på den så insåg jag att det banne mig var ett fyrklöver, och ingenting annat!
 
 
Stolt som jag var så la jag ut den på facebook och skrev någt skojigt om att jag borde söka massor med jobb idag eftersom att jag verkar ha turen på min sida - helt plötsligt har jag erbjudande om att komma över till ett 7eleven och kika på om det skulle gå för sig att jobba varannan helg där ute, det vore ju.. Alltså.. Superduper! Tror den där fyrklövern gjorde sitt jobb i alla fall! :D

Kommentarer:

1 Sara:

skriven

Men ÅH vad häftigt med en fyrklöver! En sån skulle jag nog också behöva, haha...

2 Doris:

skriven

För det första: Fan vad ballt! Hur stora är oddsen för att hitta en fyrklöver liksom?

För det andra: DOG när jag kom till kommentarsidan. Den där tanten var ju helt klockrent placerad :')

3 Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland:

skriven

Haha men oj vad häftigt! :)
Håll hårt i den fyrklövern!

SV: Åh men tackar!

4 Rockabilly Pinup Blogg:

skriven

Ojsan hoppsan! Kanske du hade turen med dig på din sida då ;) Ska hålla tummarna för jobbet :)

Har gjort en ny personlig blogg, den andra ska jag ha till företaget. så har länkat till dig på den nya men har även kvar länken till dig på företagets blogg, su du får gärna ha kvar min andra länk också! :)

Kram!

5 Ronja:

skriven

haha nä men, de där var jue lite häftigt! :D

Kommentera här: