Internet vs real life shopping

Klickade hem ett gäng med kläder från romwe i november om ni minns (om inte kan ni läsa det inlägget här)? Varför är det så mycket lättare att shoppa på nätet än i "verkligheten"? Allt det här är i en beställning, dessutom saknas en klänning här också för den skickades separat. Men under minst tre månaders tid har jag bara lyckats köpa en sak i klädväg i butik, haha you'll se. 
 
Rekommenderar verkligen den hemsidan romwe om ni har tiden att vänta lite i alla fall, det skickas ju faktiskt hela vägen från kina så det tar sin lilla tid, men oooooj så värt det är väntan! Här kommer ett gäng bilder som jag har slängt ihop i den där appen jag pratade om förut, beklagar att kvalitén blir så dassig, men det är ju något i alla fall! Klicka på bilden för att komma till varan på romwe's hemsida, jag är sådär fyndig och länkar direkt till varan ifall någon är intresserad av att köpa samma-lika, frakten är fri you know.. ;)
 
Min fantastiska vattenmelon-väska, den är i preciiis lagom storlek (fanns dock i en mindre storlek också!) och är genomskinlig!


Som ni kanske vet är jag besaaaatt av Alice i underlandet, kunde inte motstå den här oversize:ade tshirten med the white rabbit på, den är ju ursöt! Hittills har den bara fått agera pyjamas, eftersom att den är helt mjuk och underbar i tyget, men det följer säkert med ut en dag!


TRO DET ELLER EJ, men jag har köpt en kjol! En tjock vinter/höstkjol i grått tyg med marinblåa prickar, marinblått är en av mina favoritfärger sedan spanien, haha vet inte vad som har flugit i mig! Den har för i övrigt en helt underbar stor rosett i midjan. Kärlek vid första ögonkastet!


Möjligen min nya favorittröja. GREMLINS! Åhh det är du och jag Stripe, du och jag.. Den här tröjan var anledningen till att jag beställde från början faktiskt!
 

Sen har vi lite "verklighets-shopping", det här är vad jag har lyckats köpa, i klädväg, till mig själv, i "verkligheten" dom senaste månaderna:
Lyckas man hitta en bh (dessutom I EN SKRIKFÄRG!) som är i min storlek - då är det HELT okej att köpa den, eller ja, hela jävla set:et för jag har typ.. ETT matchande set.. Det ser förresten ut som att alla mina bhar kommer vara i spets i framtiden, haha, använder bara dom jag har i spets. Det är såå sensasionellt skööönt!
 
 

Short in english: Here's the things I've bought on the internet, in one order, in fact, there's even more (a dress) but that was sent seperatly and hasn't arrived yet. And "in real life", well, in store, I've only bought this pink set. It's the only thing in the clothingcatagory that I've bought myself in moooonths in store. Haha oh well, at least it's goooorgeous!

Kommentarer:

1 Mimmi:

skriven

Hejhej, den där kjolen var riktigt söt, den ska du vara nöjd med! :)

Kommentera här: