30 frågor, pass it on

1. Vad heter du? Elisabeth, faktiskt. Tror inte det står någonstans på min blogg.. To be honest gillar jag inte att gå ut med mitt fulla namn.
2. Vem fick du dessa frågor av? Madelene (läs hennes svar här)
3. Hur gammal är du? 19 om mindre än ett halvår, tiden rusar förbi.
4. Är du romantisk? Jag vet inte om jag vill lova för mycket.. Men jag är en jäävel på frukost på sängen.
5. Hur lång är du? 173 cm av snygghet.
6. Vilken ögonfärg har du? Vill säga blåa och vackra men snarare grå/blå och dassiga. Tyyyyp.
7. Har du stationär eller bärbar dator? Världens minsta laptop på 10.1"..
8. Vilka städer har du bott i? Städer? Jag har bott på landet hela mitt liv, vet knappt vad en stad är. Jag har bott i Stockholm (Botkyrka & Nynäshamn) samt Uppsala (Knivsta).
9. Tycker du om kaffe? Det ska vara te. Annars är jag utan.
10. Tycker du om att mysa/kela? Sämsta frågan, är det seriöst någon som ogillar mys?
11. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, talar faktiskt detta språket lite 50/50 hemma hos mamma. Jag kan även presentera mig på franska (ibland, haha) och snappa upp vissa meningar på holländska. Kan ju fan säga "jag älskar dig av hela mitt hjärta" på holländska också, det kan ju vara bra att kunna liksom. Man vet aldrig.
12. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men brandbil. Jävlar vad cool jag var. 
13. Vad har du för ringsignal? Har en sån där patetisk iPhone-signal som skriker "jag är för laaat för att byta till en personlig signaaaaal" varje gång det ringer.
14. Vad har du för bakgrundsbild på mobilen? Svårt att förklara, jag visar istället! Bakgrunden är rätt tillfällig, varierar mig mellan olika mönster, men lyckades slarva bort min standardbakgrund och nu får jag nöja mig med massor av korniga och opassande. Den här har katter. När det gäller låst skärm så byter jag mellan Adventure Time och en bild på Kevin, när han är en megababe.

15. Kan du byta olja på bilen? Njaa.. Men jag kan kolla den! Tror jag.
16. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Haha, om jag blir stoppad nu för fortkörning så låser dom väl in mig, har inget körkort nämligen.
17. Vad är det bästa som hänt dig? Kaaanske att jag bestämde mig för att svara när Kevin skrev till mig för första gången, min första tanke var nämligen "jävla äckelfittapedofiljävel", eftersom att han inte hade någon profilbil på sig själv och hade angett felaktig ålder..
18. Vad är det värsta som hänt dig? Usch vilken tråkig fråga, den hoppar vi över!
19. Har du varit med i tidningen? Mjaa, Nynäsposten. I fullt ös. Var med i en "hyllningkonsert" för Michael Jackson samma år som han dog, möjligen året efter. Blev med på framsidan av tidningen mitt i något vrål. Ser galen ut. Hittade tyvärr inte bilden, får leta vidare!
20. Har du någon piercing? Nej, faktiskt inte. Har inte ens hål i öronen!
22. Hur bor du? Varannan vecka hos pappa, i hus, och varannan vecka hos mamma, i en egen stuga, fast är mest inne i stora huset :)
23. Vilket är ditt drömjobb? Oj.. Eh.. Hemlis?
24. Vad har du haft för husdjur? Nu ska vi se.. Pelle, Ebba, Glenn (katter), Ämmelie och Äster (hankaniner, haha som ni kanske räknat ut så var jag väldigt liten när jag namngav dessa två), Skrutten (katt), Ninni och Tassa (kaniner), Rasmus och Soda (katter), Jossie och Millie (katter), Fonzie (hund), Harry (underlat) och en jävla massor med höns och tuppar.. Så 14+..
25. Vad arbetar du med idag? Ingenting, letar praktik däremot.. Men ingen napp ännu.
26. Kan du åka slalom? Aldrig provat, jag föredrar att åka långfärd på skidor.
27. Vad har du för utbildning? Utbildar mig inom media/graf, och om ett halvår är jag färdigutbildad grafiker! Hurra till mig!
28. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Mina boobies är rätt snygga. Min röv är inte heller så pjåkig... Plus att jag älskar mina händer när mina naglar är på topp. Yes. Jag gillar mycket med min kropp faktiskt.
29. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Min höft, fan att det ska vara så svårt att göra den fetare. Någon som kan något trick? Det går ju liksom inte ens att plastikoperera höfterna bredare!
30. Vem vill du ska svara på dessa frågor? Eh jag har ingen aaning!

Kommentarer:

1 Y A S M I N E:

skriven

Hur kommer det sig att du åkt brandbil? :)

2 Y A S M I N E:

skriven

RE: Tack! :)

Tur att det inte brann!

3 BabyStrange:

skriven

SV: Tack ska du ha! Den är från Chilli och gick loss på 99 spänn.

4 Johannas Rockabilly & Vintage!:

skriven

Coola bilder :)

SV: Jo jag med, de 2 shortsen jag har är alldeles för stora nu och går nog inte att sy in nå mer haha >_<
Tror dock jag såg ett par på how cool som inte var för dyra, kolla där vettja!

Asså, va snäll han är!^^

5 Marika Saarenpää:

skriven

Sv: De billigaste är väl runt 199kr, men de är enklare för mig säkerligen att handla oftare då man har en stadig ekonomi.

6 Sara:

skriven

Kul att läsa :)

Kommentera här: