Fler frågor

Jag har fått en "utmärkelse" (dvs att jag ska svara på några frågor) från Sara. En utmärkelse ska ges till någon med mindre än ca 200 följare, i inlägget ska du berätta och länka till dom som du väljer att ge vidare frågorna till samt skriva till dom och berätta att dom har fått en "utmärkelse". Glöm inte att ge dom fem nya frågor (som du skriver längst ner i inlägget)!
 
 
1. Hur ser ditt liv ut om 10 år?
Det beror väl på hur realistisk man ska vara nu, haha men låt se.. Om 10 år så är jag 28/29 år gammal (wow..), då kommer jag bo antingen i en lägenhet eller om jag till och med har hunnit slå mig till ro ute på landet (där jag vill bo i slutänden) med minst en fransk bulldog till sällskap, men förhoppningsvis med Kevin också, höhö! Jag skulle säkert ha rött hår och ha minst tre tatueringar, jobba som mönsterdesigner och om jag inte redan då har en avkomma på G så skulle jag troligen aldrig skaffa någon.

2. Vilka favoritband/favoritartister har du?
VolBeat
kommer alltid på förstaplats. Men musik är jag väldigt .. Mja .. Splitrad på. Jag lyssnar på vad jag känner för. Just nu är alt + j ett utav mina favoritband bara för att jag lyssnar mest på några av deras låtar, men det ändras ju från dag till dag liksom!

3. Vad gör du helst en fredagkväll?
Umgås med någon, allt ifrån att glo på tv till att vara ute och supa (även om det inte är allt för ofta, haha) men vill helst av allt avsluta kvällen med att sova med Kevin intill.

4. Hur/var bor du?
Varannan vecka hos pappa, i Botkyrka varannan vecka i en stuga på gården hos mamma, i Knivsta.

5. Vem är din största förebild?
Åh jag har flera stycken, blandar massor av förebilder eftersom att jag inte känner det som att någon är perfekt, haha! Hm, Micheline Pitt (hennes skönhetskunskaper och jobb är rena drömmen, sen är hon ju gudomligt vacker), Kissie (hennes snabba framgång och självständighet inspirerar mig), Murderotic (hon verkar så tålmodig och rar mot alla som skriver, känns som en sån där underbar människa och hennes liv verkar rätt perfa, söta kissekatter och en pojkvän som hon verkar matcha superbra med, vad mer kan man önska?) och säkert mååånga fler!
 
 
Frågor från mig:
1. Nämn tre platser du vill besöka under ditt liv och varför!
2. Vad har du alltid i handväskan/med dig när du är ute?
3. Om du fick ta tre saker från olika tider vi har passerat (allt ifrån stenålder/1700-tal/50-tal) och göra så att nutiden hade detta (då menar jag typ.. 1700-tals mode istället för nutida eller kanske bara 50-talsbilar), vad skulle det vara och varför?
4. Hur ser din drömbil ut (modell/färg/någon pimpad detalj)?
5. Vilket är ditt absoluta favoritplagg?

Jag nominerar: Madelene, Johanna och Doris!

Kommentarer:

1 Maddiie:

skriven

Sv: det är en kompis som frågar stup i kvarten och jag kan vara hundvakt åt hennes hundar samt valpar och sist sa jag att ja inte hade tid för att jag behövde ta tag och städa min lägenhet och då var hon tjurig. det suger energi ifrån mig och på sistone har jag känt mig rätt låg på energi och då blir det inte bättre när folk håller på o tjatar på än stup i kvarten.

Ja men det är klart att jag göra :)

2 nickolina:

skriven

var verkligen super gott :DD Va spännande svar :D

3 Marika Saarenpää:

skriven

Sv: Hihihi ellerhur:)

4 Johannas Rockabilly & Vintage!:

skriven

Om du flyttar till hus en dag, ska de då vara i samma stad som nu? :)

SV: Mjo, fast jag stör mig nog mer på höjden av shortsen, fast vet inte, kanske beställer dem när jag har mer pengar ändå, fast får la se :)
Ska svara på frågorna i ett inlägg lite senare ^^

5 Sara:

skriven

Väldigt kul att läsa! :)

Kommentera här: