th' Legendary Shack*Shakers

Jag la in två album med th' Legendary Shack*Shakers i min mobil här om dagen.. Åh satan vad dom får bränna i mina öron dygnet runt.. Igår hade jag en låt som heter "Inchabod!" i huvudet hela dagen, det var en sån njutning att sedan stoppa i hörlurarna och lyssna på låten att jag spelade den 3-4 gånger efter varann, kollade upp texten, spelade om vissa stycken i låten.. Åh. Njutningsfullt.
 
Nu verkar den inte finnas på Spotify. Eller Youtube (utom i live-versioner), men lyssna på dom bara, uhuu så bra det är!

Rött & leopard

Antar att det inte är svårt att se vad jag gillar för färger och mönster när jag kommer spatserandes förbi på gatan.. Har förresten en ny favoritfärg (efter röd), nämligen mörkblå/marinblå. Har en väska som alltid får följa med mig, som jag köpte i Spanien, som är i marinblått, och efter den sa det BAAAAM (eller nej, men vi kan låtsas att det lät så) och sen köpte jag bara röda och blåa tingestar.
 
 Mina ALLDLES för varma Dr Denim-jeans, mina ALLDELES för använda skor och mina ALLDELES FÖR LITE (aldrig) använda solbrillor. Alltid något!