Ursäkta för en långpaus

Har inte haft tid ALLS för bloggen. Studenten kastade sig själv i mitt ansikte, och sen drog jag direkt till Spanien, jag kom hem igår, kanske vid nio-rycket. Så jag missade hela jävla midsommar också.
 
Tänkte slänga upp lite tidsinställda inlägg (back in time), från studenten och Spanien. Så ah, bli inte förvirrade om det kommer inläg innan det här när jag precis skrev att jag inte har uppdaterat.

För jag har tagit studeeenteen!


Jennie & jag fixade ihop en riktigt tjusig champagnefrukost hemma hos henne..
..och jag var tjusig i min studentmössa..

..sen var jag superbäst och blandade ihop tequila sunrise till frukost (jovisst).
Det togs en sjuhelvetes massa bilder, det var instagram och facebook som skulle uppdateras - standard.
 Avslutning i skolan, duktiga jag fick stipendie förresten!
 När jag sprang ut så möttes jag av bland annat det här plakatet, som kära Angelica hade gjort <3
 Även bilden till höger fanns på ett plakat, som mamma hade tillverkat. Till vänster ser ni hur tjusig jag var efter att ha åkt studentflak. Luktade sannerligen student och arbetslöshet om mig (läs: alkohol). Konstigt nog hade min icke-vattenfasta sminkning hållt under hela färden. Jag var näst intill ensam om att ha något smink kvar efter färden, ändå var jag 90% av allas måltavla med allt vaskande. Kändes det som.
 Efter att jag hade duschat och sminkat om mig så var det på't igen hemma hos Jennie. Vid ett-snåret tog glöden slut och jag åkte hem till min underbara säng.

Update, studentklänning:

Som vanligt räcker mitt minne ungefär lika långt som en manspenis, och då pratar vi inte om en välutrustad man. Utan någon som ligger strax under medelsnittet. Jag glömde helt bort att uppdatera mer om min studentklänning, hehe! Som sagt så suger alla möjliga bilder jag har tagit, dom är för fula för att visas upp, får försöka igen senare.
 
Jag kan dock förklara lite hastigt att den är så liten att den ser ut att vara en bebisklänning.. Den är otroligt kort! Jag ska ha avklippta leggins under tänkte jag, så jag slipper visa stjärten ;) Sen är den liiite för stor i midjan, men det gör ingenting (det blev en medium för att small var slut - inte large som förra gången när jag trodde att tuttarna skulle vara för stora, pffff, superstretch var det här säger jag bara).