Uäää jag saknar min Kevin

Helt otroligt vad jag saknar Kevin, sitter och spamringer varann med FaceTime för tillfället (vi pratade nyss och sen la han på - på skämt, och nu flippar det ur och vägrar ansluta igen, buuhuu), det kändes helt tokigt att se honom igen efter så många veckor! VARFÖR HAR JAG INTE ANVÄNT FACETIME FÖRUT!?
 
Bild från Hotrod reunion i somras

Sweetheart dress

Den här mintgröna (?) klänningen har jag sett förut, i aprikost tror jag, och blev supersugen på att köpa en, men priset var lite too much för mig när jag inte vet om jag får plats med tuttarna i den osv, men nu hade dom sänkt priset och färgen var ännu snyggare, så jag känner att.. Jag måste ju?! Dom andra klänningarna har också "sweetheart" urringning och är superfina, men jag ska sikta in mig på en i taget! ;)
 
 
I saw this mintdress before, but in another color. I never bought it though, it wasn't worth the price since I dindn't know if my boobs would fit or not, but this time it's cheaper, so I'm really thinking about getting it! But yeah, I'll stick with one dress, even though the others are gorgeous too ;)