Bekännelser

Jag blev utmanad av Yohanna, och jag ska bekänna åtta saker om mig själv och sedan utmana fem nya personer för at göra desamma (får se hur bra det går). Då gör vi väl det här nu då..
 
✭ Jag är galet lättprovocerad när det gäller diskussioner, om en människa inte kan hantera en diskussion (saknar logik i sina argument eller bara har konstant fel) så blir jag rosenrasande!
✭ Den dagen det finns plastikoperationer man kan få utförda för att göra höften bredare, den dagen står jag först i kö. Jag tycker mina höfter är alldeles för smala, dom går liksom in under höftbenet och.. Nä. Inte snyggt på mig.
✭ Jag får ångest när jag inte har målade naglar/slitet nagellack. Jag skämms och på tåget t.ex., så viker jag oftast in fingrarna i näven så att ingen ska se mina naglar. Ändå har jag oooofta slitet lack.
✭ Jag fyller år den 2 Juni, det vill säga jag har varit 18 i snaart 1 år, och jag har varit ute på krogen en gång.
✭ Klackar är inte min grej. Det är sexigt och allmänt snyggt, men jag är redan så otroligt lång, så jag tycker (tyvärr) inte att det klär mig.
✭ Hur mycket jag än vill kunna rita och sy, så är jag värdelös på det. Mina föräldrar är superduper på att rita, men jag kan verkligen inte. Sy misslyckas jag konstant med fast jag tror att jag kan.
✭ Jag kan förmodligen räkna alla mina vänner (som jag umgås med) på en hand. Vågar inte försöka, hahaha det är ju fan sorgligt!
✭ Jag har inte sett Star Wars eller Sagan om ringen (okej jo, tvingats se den första två gånger).
 
Dessa fem bloggare utmanar jag:
Johanna - Madde - Nickolina - sen kom jag inte på fler..

Kommentarer:

1 Y A S M I N E:

skriven

RE: Hihi :)

2 Maddiie:

skriven

Sv: ja men det måste det nog vara för vem kan måla så snyggt på så liten yta :P

Absolut :) tar och fixar utmaningen i morrn.

3 BabyStrange:

skriven

Alltså jag har sett både Sagan om ringen och original-Star Wars huuur många gånger som helst. Älskar.

SV: Det var chockladmousse i ^^

4 nickolina:

skriven

åhh roligt att läsa! jag är lite osäker tror de va mellan 35 dollar och 45 dollar :D ska genast sätta igång med detta :D

5 Sara:

skriven

Kul att läsa!

Sv: Nageldekorationerna är några nya grejor som jag upptäckte när jag var inne på H&M. Och glasflaskorna hittade jag i realådan på Ö&B, för 15 kr/st. Det är små flaskor med liten typ "vinkork" upptill, på flaskorna står det "finest hair tonic". :)

6 Johannas Rockabilly & vintage:

skriven

Det viktiga är ju att man har bra vänner, inte hur många man har! Bättre med få men bra vänner än många men dåliga ;P

Ska slänga upp de på bloggen senare då! :)

Kommentera här: