Tog mig i kragen

Och beställde en studentklänning trots mitt matthet. Ah vi får se om den passar, är lite lätt skeptisk. Samt att jag är lite nervig över att den inte ska hinna komma i tid.. Men ao.. Får springa ut och köpa en lite B klänning om den inte hinner komma i tid. Det blir nog bra. Har en i ungefär samma modell, den är förfärligt kort i ärlighetens namn, så jag måste skaffa ett par shorts att ha under också, haha!
 

Helt slut, och uttråkad

Men urk, jag är såå trött. Jag har lagt all min energi på att plugga, i onsdags skrev jag en rapport på 15 sidor, i torsdags stannade jag 5,5 timme extra i skolan (för att måla vårat studentlakan visserligen, men phew) och fredagen bestod av att skriva ihop 12 sidor uppsats. Igår tog jag ledigt från mitt liv och åkte till Angelica och slappade, pratade skit, tittade på film och grillade bl.a.. Men idag var jag tillbaka hemma igen, efter att ha käkat lunch ute, kommit hem och dammat av/damsugit rummet så hamnade jag på sängen. Jag är förlamningsstressad, men jag vet inte över vad. Har såå tråkigt men jag är för trött/stressad för att kunna göra någonting. Orkar inte ens beställa studentklänning på internet!
 

Förresten har ni mönsterknugen här!

Glömde säga det men mitt projektarbete är härmed avklarat (bara den teoretiska biten, aka projektrapport, kvar nu, och den ska in imorgon) och jag är supernöjd med mitt fina tryck. Dock är jag helt vansinnig dålig på att sy så ingen mindre än min pojkvän fick ingripa och rädda mig ifrån symaskinens grepp. Han sydde alltså en tygpåse åt mig så att jag hade någonting att visa upp på redovisningen, hehe. Vad skulle jag göra utan honom? Sannerligen, ha IG.
 
Men i alla fall, det är ju fan bara att hojta till om ni vill ha en mönsterdesigner i framtiden, så länge ni syr själva, haha! Om det finns något intresse av processen så kan ni läsa min projektb-logg. En logg på en blogg.
 
Fancy as shit, väskan som Kevin sydde till mig - med mitt helt egna diskettmönster!