Förresten har ni mönsterknugen här!

Glömde säga det men mitt projektarbete är härmed avklarat (bara den teoretiska biten, aka projektrapport, kvar nu, och den ska in imorgon) och jag är supernöjd med mitt fina tryck. Dock är jag helt vansinnig dålig på att sy så ingen mindre än min pojkvän fick ingripa och rädda mig ifrån symaskinens grepp. Han sydde alltså en tygpåse åt mig så att jag hade någonting att visa upp på redovisningen, hehe. Vad skulle jag göra utan honom? Sannerligen, ha IG.
 
Men i alla fall, det är ju fan bara att hojta till om ni vill ha en mönsterdesigner i framtiden, så länge ni syr själva, haha! Om det finns något intresse av processen så kan ni läsa min projektb-logg. En logg på en blogg.
 
Fancy as shit, väskan som Kevin sydde till mig - med mitt helt egna diskettmönster!

Kommentarer:

1 Josefine Anerland:

skriven

SV: Ja verkligen! Både på bildkvalitéerna och på rummet haha! upptäckte lite inställningar igår som fick bilderna att se ut som tagna i dagsljus men i själva verket är de tagna mååånga timmar efter bilderna till vänster!

2 Johannas Rockabilly & Vintage:

skriven

Åh bra den ble! :)

SV: Åh ja, som sagt att man inte kunde sy, hade vart mycket enklare då :(

3 BabyStrange:

skriven

Åh vad fin!

sv: Haha nej! Jag minns när min dåvarande roomie såg True Blood, där sexar de ju loss hela tiden. Jag blängde dömande på henne, hon bara "Det är en DRAMASERIE" och jag sa "yeah right."

4 Linnéa:

skriven

Sv. Åh vad synd. Hade gärna velat veta om Niceville är värd att se eller inte.

Vilket häftigt mönster!

Kommentera här: