Förväl, barndom

Stapplade in på stallet.se igår igen och möttes av beskedet att hemsidan läggs ner i slutet på månaden, för er som inte vet det (vilket borde vara en procent pååå.. alla%, typ) så blev jag medlem på stallet.se någon gång under .. 2004 kanske. Jag minns hur jag satt med en sån där jävla internetuppkoppling som tjöt och åt choklad med en kompis och byggde stallplaner.. Haha åh, good times. 
 
Den här hemsidan utvecklade tidigt mitt intresse för grafik, även om jag då inte hade en aning om att det var namnet för det hela, eller att det ens fanns ett yrke inom samma grupp. När jag gick ut nian var det självklart för mig att jag ville gå media och bli grafiker, ett val jag gjorde helt rätt i att ta, tycker jag idag. Jag vet även flera andra som har gått samma väg efter att stallet.se smittade dom med grafikyra. Åh.. Det känns om inte annat vemodigt att säga adjö till den här hemsidan, hur inaktiv jag än var så var ju tanken i bakhuvudet att jag skulle kunna logga in och titta läget ibland.. Men.. Det gick ju inte.
 
31 maj går min barndoms-milstolpe under. Adjöööö baaarndoooomsminneeen! :(

Kommentarer:

1 Sara:

skriven

Nej men vad trist att det läggs ner :( Hihi, jag var (är??) också medlem där, började innan man ens kunde bygga stallplaner utan man gjorde en presentation med bara HTML-koder, haha.. Gudars vad tiden går, men jag la ner många timmar där, haha.

Kommentera här: