Matrix

Mitt balsam är helt slut, har tänkt det under x antal duschar nu, men nu är det verkligen slut.. Jag fick både shampoo och balsam i present för .. Eh .. Ett år sedan tror jag, och det låter kanske lite trist men jag är såååå tacksam över att jag fick det! Jag har faktiskt aldrig varit med om att mitt hår blev så lent och tjockt, eller fluffigt i alla fall, av hårvårdsprodukter. Men nu är alltså mitt balsam slut, nästan shampoo också, och jag kan verkligen inte övergå till någonting annat..
 
För i övrigt behöver jag uppdatera mig på det planet ändå, eftersom att det var länge sedan jag fick båda dom här flaskorna så är dom till för färgat hår, nu behöver jag snarare en mirakelkur för helt nerslitet hår, eller ja, för blont hår, något silvershampoo-aktigt kanske, så jag tog och kikade om Bellbox säljer några (Matrix-)sorter speciellt för blondiner - så klart dom gjorde! Blev rätt sugen, men har inga pengar nu, men å andra sidan fyller jag år om mindre än 1 månad.. Vet väl vad jag ska önska mig i present då.. ;)
 
Shampoo, 134 sek - Balsam, 134 sek - Flash filler (som hårolja av något slag antar jag?), 149 sek

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Hej
Har du kollat om http://www.lyko.se/ har dina hårvårds produkter. Kan ju löna sig att kolla på flera sidor & jämföra priserna.

Svar: Hej!Jag kikade just in på lyko, och det verkar som att priset på shampoo och balsam bara skiljer med 5 kr, och håroljan är det samma pris på. Men jag kikade inte närmare på fraktkostnaden, det kanske är den som är övervägande i slutänden! Tack. :)
Betty Bones

Kommentera här: