Meningen med livet

Jag känner att.. Jag vill göra ett inlägg om 4 saker som mer eller mindre gör livet värt att leva. Haha, åh, bisarrt, men i ärlighetens namn "it's those little things", annars hade vardagen varit bra tråkigt tror jag bestämt. Så här kommer fyra saker jag verkligen äälskar.. Nr 1. Snygga ögonbryn. Det är helt otroligt tillfredsställande att lyckas fixa dom perfekta ögonbrynen för dagen, eller bara att se någon annan som har lyckats, jag njuuuter av bara tanken! Nr 2. Färgsprakande och söta strumpor. Att ha tyyp svarta kläder, svarta creepers, och en röd slips (om vi pratar killar nu då) och sen ha ett par röda strumpor till, strumpor syns ju ofta i creepers och.. Varför inte göra det bästa av den situationen? Om man inte känner för att färgmatcha strumporna i outfiten så kan man ju alltid införskaffa sig strumpor med söta motiv, jag blev helt kär i dom här strumporna.. Topshop brukar ha massor av sånt här!
 
 
Nr 3. Perfekta underkläder. Nu hittar jag ju sällan bh:ar i min size, därmed är tillfredsställelsen ÄNNU större om man hittar någonting som passar OCH är snyggt. Annars kan jag nöja mig med (ibland i alla fall) att bara beundra underkläder, haha det är konst! Nr 4. Vardagslyx, frukost och frukt. Det är en kombo av tre som fanimig toppar många listor och cravings för mig. Frukt är.. Så.. Gott. Smoothies, te, pannkakor.. Att dessutom slå ihop det till en frukost.. Alltså, att den här typen av frukost på sängen skulle få mig att tycka om vem som helst.
 
Alla bilder är ifrån http://vk.com/instaglam/

Kommentarer:

1 Josefine Anerland:

skriven

Åh, känslan när man fått till sina egna ögonbryn sådär perfekt är ju helt fantastisk haha! Kan göra hela ens humör!

2 ⚓Rockaholicdoll Madness⚓:

skriven

Åååh perfekta ögon bryn vore ett under,mina är typ borta och när dom växer ut är dom sjukt fula, :( lyxiga underkläder kan fan göra min dag! :)

Kommentera här: