Runner 5, still alive!

Jag sprang idag, wuhoo! Är så nöjd, trots att min kondition är riktigt shitty, jag är nöjd för att jag hade roligt och jag ser fram emot nästa springtur ut. Dock måste jag hitta bättre ställen att springa på, för som det verkar nu kommer ett 30 min pass bli max 4 km. Sen måste jag fan springa i cirklar - det är ju inte kul!
 
Anyhow, jag använde mig såklart av min nya app, "Zombies, run", helt otroligt, den motiverade mig att ta mig ut och jag hade så roligt åt berättelsen som pågick under "uppdraget", måste dock se till att synka lite musik i framtiden. Sen blev det en avsköljning som hette duga, kalldusch faktiskt, ni vet när det känns som att varannan droppe är varm och varannan kall? Heeelt underbart! Sen åt jag en efterlängtad kiwi och drack i skrivande stund just upp mitt te, nu ska jag bannemig gå till sängs, det förtjänar jag!
 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Ett tips om du inte har bra vägar att springa på; spring upp och ner för backar/trappor! Där har du motion på hög nivå. Som Joe Labero sa; har du trappor så har du träning!

2 maddiie:

skriven

Fan bad duktig du är! :-)

Kommentera här: