Sourpuss sale, fml

Sååå här sitter jag och pluggar (host), samtidigt som jag kollar efter eventuella studentklänningar. Hamnade på Sourpuss hemsida, jag vet, jag veet, dom ligger i usa - jag vägrar ju oftast beställa därifrån, men jag har fortfarande en rabattkod att använda och dom brukar ju ha rea på allt möjligt.. Man vet ju aldrig, kanske hamnar det under 300 riksdaler och då slipper man ju tull. Något såndant är det i alla fall.
 
Hamnade dock för djupt i deras rea.. Buuhuuuuuuu jag hittade massor av grejer jag vill ha, Pinup Couture-grejer främst. F-M-L! Har velat ha dom där militärshortsen + dom ljusblåa braxorna helt enkelt bajjalänge. Ja, och sen har vi den där bacon-slipsen.. Den tjusade mig. Allright. Meen fanfanfannnn jag kan inte lägga pengar på det nu, alla mina pengar ska gå till en förpillad klänning! DUMHEEETEEER! Hoppas det blir någon enorm blowout sale när jag har fått min första lön efter att ha slitit 13 år i skolan. :< Får trösta mig med att alla kvarstående storlekar är fööör stora ändå. Minst XL.
 

Kommentarer:

1 Josefine Anerland:

skriven

Snyggt!

SV: Haha ja, lilla missen, så söt!

2 BabyStrange:

skriven

Ack, hatar att missa en bra rea.

SV: Jag gör lite allt möjligt. Recensioner, plock, intervjuer osv. Vad som behöver skrivas helt enkelt :)

Jag har ingen aning om filmen faktiskt, jag visste bara att den existerade. Men det verkar väl vettigt att den är halvporr om Deen ska vara med :)

3 Maddiie:

skriven

Sv: Tack :) den är från sweet poison.

4 Johannas Rockabilly & Vintage:

skriven

Åh, då ska jag kolla in det med!! :)

SV: Det är berlocker som jag ska göra halsband av sen, tycker du de var snygga? :)
Okej, men man kan ju alltid ha ett extra billigare par så man har nå mer att välja mellan ;) Jag har typ 3 par jeans, behöver köpa ett par svarta för alla är blåa :P

Kommentera här: