HÖÖÖÖÖÖST

Hösten är faktiskt här nu, det kan på allvar inte finnas någon som whine:ar och kallar det sensommar nu, haha, i Sverige vägrar vi inse att det faktiskt blir höst förrän det typ är vinter, men det är faktiskt höst nu. Varför vara ledsen över det? Hösten är wunderbar, jag ääälskar hösten! Dock tog det emot lite att höra att det var 21 grader i Berlin här om dagen.. Det svider lite. MEN SOM SAAAAGT, jag älskar hösten.
 
I alla fall, jag vet inte om det är alla färger och grejor som inspirerar mig, men jag känner mig sååå kreativ, och jag har ingenting kreativt att göra. Det suger. Jag sitter här och slöar istället, för jag har ingenting kreativt att göra? Ble. Om någon har pysselförslag så, bring it on, haha! Jag kanske borde försöka komma på en halloween-outfit? Det är ju kreativt? Hm.. Ja.. Det ska jag nog göra.

Fullt ös, inte medvetslös

Janä, inte är jag medvetslös inte. Men bloggen är väl det som vanligt. Ahhh i alla fall, känner mig måttligt stressad faktiskt. Speciellt över fredagen, då det kommer bli en låååång och seeeen dag. Nä, om man skulle ta och trösta sig med en vaaarm dusch och tvinga i sig lite nödvändig mat eller något i den stilen? Jag kom att jag har glömt min förälskelse till termomugg hos pappa, så det kommer bli en tung resa från Knivsta till Nynäshamn idag..