Bones S01E05: A Boy In A Bush

Jobbade stängning igår, 17:00-00:15, fast eftersom att det var min första stängning så tog det eeextra lång tid. Var inte hemma förrän ca 01:30 (det tar kanske 20 min att åka från jobbet och hem till mig), såatteh.. Ja. Vaknade självklart ändå relativt tidigt, 08:30. Jävlar vad jag nöter med klockslag just nu. Men blabla. Har legat i sängen och tittat på Bones för att vila ut och kunna orka ett till stängningspass ikväll. Nu ska jag titta på ett till Bones-avsnitt sen ska jag upp och hälla i mig nyponsoppa, höll ju på att bli sjuk för någon dag sedan - har absolut inte tid för det.

Kommentarer:

1 Hot Rod Hellcats:

skriven

Nä ingenting på handdukar eller badkaret :) jag använder directions och jag är super nöjd med det, nejnej det gör du inte! :) okej jag har aldrig testat pomada faktiskt men kanske skulle göra det, jag använder bara saltspray och vanlig hårspray :)

2 Ronja:

skriven

svar; den kommer härifrån hehe! (lååång länk..)

http://www.modcloth.com/shop/dresses/milkshake-things-up-dress?SSAID=256758&utm_medium=ad&utm_source=affiliateprogram_sas&utm_campaign=sas_feed&utm_content=256758

3 Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland:

skriven

Kanske har frågat förut, men har minne som en guldfisk. Men vad jobbar du med? :)

SV: Tack så mycket!
Jag är lite kluven till hösten, på ett sätt är den mysig med blåst och rusk. Men samtidigt hatar jag regn och att frysa.. :P Haha.

4 Hot Rod Hellcats:

skriven

Tack så mycket, ja det tycker jag med därför jag beställde dom ;)

Okey det vet jag ingenting om för jag har inte provat det bara hört ifrån andra att det inte sätter sig i håret typ men ah jag vet inte är som sagt jätte nöjd med directions :) hmm okey ja när jag hade rött hår så var det rött på både handdukar och örngott men det är ingenting med det blåa vilket jag tycker är märkligt och väldigt bra på samma gång, den enda gången som färgen åker av är när jag tvättar håret men ändå så är det mycket färg kvar i håret så detta behöver jag inte färga lika ofta som jag gjorde med det röda då fick jag färga 2-3 gånger i veckan liksom :o

Ja jag med men vet inte vilken eftersom det finns så många olika ju annars så går det lika bra med hårspray tycker jag för jag är så noggrann när det gäller allt som har med smink och hår att göra haha xD

5 Doris:

skriven

Fifän. Håller typ på att bli sjuk också, eller det velar lite fram och tillbaka, och det finns ingen tid i världen för det. Vi får köra på masskurering! ;)

6 Ronja:

skriven

svar; haha eller hur!? tror det var i Mariestad när vi va på cruising där och vi kunde jue bara inte låta bli den där skylten ;)

7 Hot Rod Hellcats:

skriven

Det skulle jag också ha gjort men efter mycket krångel så har jag fått veta att dom var slut i den storleken när jag beställde i plus någon vecka efter fick jag vet att dom inte skulle få in dom igen i just den storleken så just nu blir det inga såna byxor, får beställa dom någon annanstans helt enkelt..

Okej ja jag tycker det är bra, hmm nej det gör det inte utan när jag ska skölja ur efter att man har haft färgen i håret så är vattnet nästan genomskinligt så all färg sitter kvar i håret hela tiden förutom när jag tvättar håret förstås men jag kan gå några dagar till efter att ha tvättat håret en gång sen när det är dags igen att tvätta håret så gör jag det sen lägger i ny färg och jag sover alltid med inpackning när jag tvättar håret :) så är det inte när jag använder rött, inte för mig i alla fall men det beror ju på vad man har för hår typ också :) jag har toning.

8 Johannas Rockabilly:

skriven

Jobbar du med de på heltid? :)

Var gärna med i tävlingen på min Facebook sida, du har chansen att vinna en Hibiskus hårblomma! :)

9 Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland:

skriven

Hoppas du sluppit å bli sjuk.. Har känt mig smådålig till och från men det bryter aldrig ut riktigt (på gott och ont kanske..?) Hoppas du får en fin vecka iallafall! :)

Kommentera här: